fbpx

Saame tuttavaks, mina olen Eneli!

Tagasi lapsepõlve minnes meenub, et sai tegeletud nii balleti kui ka kergejõustikuga. Pidevalt toimusid füüsilised trennid, võistlused ja esinemised. Ühel päeval sattusin hobuse selga ja ratsutamisega olen tegelenud 13 aastat. Hobused ja loomad on mu hinges tänaseni.

Täiskasvanueas olen töötanud nii eralapsehoidjana kui ka lastetoas. Tartusse elama asudes sattusin Tartu Joogakeskusesse. Tundides käies sain aru, et just jooga on see, mis oli puudu minu lapsepõlvest. Üks selline teistmoodi tund, kus ei toimu omavahelist võistlemist.

Joogas sa õpid tunnetama oma keha ja rahustama meelt. Enda kogemusest lähtudes leidsin, et just joogat sooviksin lastele õpetada.

Hakkasin uurima lastejooga kohta. Kevadel läbisin Rainbow Kids Yoga laste- ja peretreeneri koolituse.
Nende kontseptsioon ja ülesehitus oli mulle kõige hingelähedasem. Olen veel osalenud joogalaagris ning läbinud akrojooga kursuse.

Joogast on mulle saanud igapäevase elu osa.

Tunnis näeme!


Categories: Uncategorized

Post Your Thoughts